Productiemedewerker Cleanroom

Ben jij onze nieuwe Productiemedewerker Cleanroom?

Wil jij in het kloppende hart van onze organisatie werken? Wil jij aan de basis staan van onze oogheelkundige instrumenten en apparatuur? Wil jij bijdragen aan het feit dat patiënten weer kunnen zien? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Je werkt in een team aan moderne productielijnen in een werkomgeving met hoge kwaliteitsfocus en hygiëne. Een goede sfeer vinden wij belangrijk, maar je moet ook goed opletten, want onze producten zijn van topkwaliteit. Je werkt met verschillende technologieën en regelmatig ook met een microscoop. Ons werk is heel precies en nauwkeurig! We maken verschillende instrumenten en apparatuur voor een oogoperatie, waardoor de kwaliteit altijd de hoogste moet zijn. Dat doen we met meerdere teams en jij bent met jouw team verantwoordelijk voor het samenvoegen van verschillende producten in packs in onze Cleanroom.
Wat je ook doet, iedereen heeft bij ons een belangrijke rol!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een goede fijne motoriek en bent erg nauwkeurig in je werk
 • Jij bent een kei in samenwerken
 • Jij bent in staat om procedures nauwkeurig op te volgen
 • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend, want al onze instructies zijn in het Nederlands geschreven
 • Jij bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar

Je werkt in een twee-ploegen dienst waarbij je de ene week ochtenddienst hebt van 06:00 - 14:30 uur en de andere week een middagdienst van 14:30 - 23:00 uur. Het is dus belangrijk dat je op verschillende tijdstippen naar Zuidland kan komen en dat je weer veilig thuis komt.

Maakt DORC jou gelukkig?
Betekent werken voor jou: samenwerken? Samen oogheelkundige oplossingen realiseren, die levens mooier maken? Met een hands-on en beide-benen-op-de-grond mentaliteit? Wil je werken bij een organisatie waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Waar je volop wordt gestimuleerd om met nieuwe ideeën te komen? En waar innovatie, kwaliteit en techniek in het DNA zijn verweven? Dan is DORC de plek voor jou.

Wil je meer weten over het werken bij DORC? Lees dan hier verder. 

Wat heeft DORC jou te bieden? 
Bij DORC speel je op topniveau. Logisch dus dat we jou als topspeler belonen. Hier kun jij op rekenen:

 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen bij een fulltime job van 40 uur
 • 8% vakantiegeld
 • 13e maand
 • Bonusregeling
 • Een kilometervergoeding van € 0,23/km
 • Een fulltime salaris van € 2.764,18 euro bruto per maand. Dat is bovengemiddeld, maar dat ben jij ook waard!
 • Een ploegentoeslag van 16% bovenop het maandsalaris;
 • En een premievrije pensioen, waardoor je netto fors meer salaris ontvangt

Wist je dat ...?
DORC, ofwel Dutch Ophthalmic Research Center, apparatuur, instrumenten en vloeistoffen voor oogheelkunde maakt?

DORC is een ZEISS company, en daarmee onderdeel van een internationaal toonaangevend technologiebedrijf dat zeer innovatieve producten en oplossingen ontwikkelt, produceert en verkoopt in verschillende bedrijfsgebieden, zoals medische technologie. Als bedrijf dat volledig eigendom is van een stichting, is ZEISS toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheid in al zijn activiteiten.

Word jij onze nieuwe Productiemedewerker?
Zie jij dit helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de rode button! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Justine Warmerdam, onze Global Recruiter: j.warmerdam@dorcglobal.com.